ME OLEMME VIA GROUP


RITVA LAAKSO-MANNINEN

Senior Advisor
ritva.laakso-manninen@viagroup.fi
+358 (0)50 364 7839

Senior Advisor, KTT Ritva Laakso-Manninen toimii VIA Executive MBA -ohjelman ohjelmajohtajana.

Aikaisemmin hän on toiminut HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun toimitusjohtajana ja rehtorina 16 vuoden ajan (liikevaihto 70 milj. euroa, henkilöstö 700). Laakso-Manninen on toiminut myös pitkään liike-elämän palveluksessa henkilöstöjohtamisen ja henkilöstön kehittämisen tehtävissä tietotekniikka- ja rahoitusaloilla. Hän on toiminut myös julkisella sektorilla koulutuksen kehittämistehtävissä. Organisaatioiden strategisen kehittämisen sekä johtamisen ja osaamisen kehittämisen lisäksi hän on vienyt tuloksekkaasti läpi suuria fuusio- ja saneeraushankkeita.

Laakso-Manninen on DIF – Directors’ Institute Finlandin jäsen ja toimii muutamien yhtiöiden hallituksissa. Hän on toiminut Helsingin seudun kauppakamarin valtuuskunnassa, EK:n työelämävaliokunnassa ja Sivistystyönantajien hallituksen varapuheenjohtajana sekä WWF Suomen hallintoneuvoston jäsenenä.

Laakso-Manninen on osallistunut kansainvälisiin korkeakoulutuksen kehittämistehtäviin Kolumbiassa, Irlannissa ja Etelä-Afrikassa sekä OECD/IMHE Governing Boardissa 2012-2014 ja Saksassa Reutlingen Hochschulen University Councilin jäsenenä 2000-2006.

Ritva Laakso-Manninen on kirjoittanut julkaisuja ja artikkeleita sekä luennoinut erityisesti strategisen johtamisen ja osaamisen johtamisen alueilta.

 

OTA MINUUN YHTEYTTÄ