ME OLEMME VIA GROUP


HARRI HELANDER

Vanhempi konsultti
harri.helander@viagroup.fi
+358 (0)40 584 1145

Harri Helander on kehitysammattilainen ja hänellä on 10+ vuotta kokemusta liikkeenjohdon johtavana konsulttina.

12+ vuotta kokemusta tuotannon johtotehtävistä mm. Kemira, GWS, Rocla, Tellabs ja Hoyer Group palveluksessa.

DI, eMBA, Suomen Mentorit jäsen vuodesta 2015.

Harri omaa laajan ja usean toimialan kokemuksen tuottavuuden parantamisesta, toimitusketjun (supply chain) kehittämisestä ja liiketoiminnan muutosjohtamisesta. Aika-Kustannus-Laatu. Aikaansaanut sekä nopeita että kestäviä tuloksia kansainvälisesti. Vastuulliseen ja ”kädet savessa” työskentelyyn tottunut. Tuloshakuinen, hyvin tunnustettu vaikuttaja ja tiimipeluri useassa eri kotimaisessa ja kansainvälisessä yrityksessä ml. perheyritykset.

Prosessi-Työkalut-Ihmiset. Tuottavuus ja tehostaminen kehitys ja ohjelmat, EBITDA parannus, strategiatyö sekä konserni- että tulosyksikkötasolla, irtiotot, ja kuinka taklata kilpailu, toimitusketjujen johtaminen (SCM), tilaus-toimitusprosessin (e2e) kehittäminen ja läpimenoajan lyhentäminen, vaihto-omaisuuden tehokas hallinta ja käyttöpääoman optimointi (NWC), hankinnan ja ostamisen kehittäminen ml. kategorisointi, tuotannon ja prosessien kehittäminen, yrityksen nopeat käännökset (turnarounds) kuinka nostaa organisaation ambitiotasoa ja profiilia sekä parantaa tämän suorituskykyä edelleen, projektijohtaminen (PMO) ja liiketoiminnan muutosohjelmat.

Asiakkaita (mm.): Harvia, Oilon, Rosendahl Nextrom, Peikko Group, Valmet Technologies, Koskisen, Jeld-WEN, Peikko Group, Veisto, Nurminen Logistics, Viking Malt, Puustelli Group, Martela, Bronto Skylift, Raute, Metso Minerals, Amomatic, Pesmel, Tammet.

Harrin intohimo on monimuotoinen merielämä – ja fyysisen ja henkisen kunnon ylläpitäminen liikunnalla.

OTA MINUUN YHTEYTTÄ