Reijo Kaikkonen

Operational Partner
Email: reijo.kaikkonen (a) viagroup.fi
GSM: +358 (0)40 544 0791

Reijo Kaikkonen on toiminut 20 vuotta konsulttina VIA Groupissa. Tällä hetkellä hän toimii yhtiön varatoimitusjohtajana sekä johtavana konsulttina pääosaamisalueinaan organisaatioiden strategialähtöiset kehittämisprojektit sekä johtamisen kehittäminen.

Konsulttina painopiste on laaja-alaisten muutosprojektien läpivienti; strategioiden muodostaminen sekä niistä käynnistyvät muutoshankkeet kattaen myös johtamisjärjestelmät ja johtamisen kehittämisen.

Liiketoiminnan strategiavalintojen osalta on toimialaosaaminen syventynyt erityisesti energialiiketoiminnan, ICT-sektorin, rakentamis- ja kiinteistösektorin osalta.

Julkishallinnon organisaatioiden kanssa työskentelystä on kokemusta karttunut 20 vuoden ajalta. Projektien kautta näkemys on syventynyt erityisesti terveydenhuollon haasteista, liikelaitosten toiminnasta sekä kaupunkien strategisista haasteista.

Reijo Kaikkonen on valmistunut kauppatieteen maisteriksi Jyväskylän Yliopistosta 1980. Lisäksi hän on suorittanut tutkinnon California American Universityssä vuonna 1990 (M.Sc. in Management). Tämän lisäksi hän on osallistunut useisiin pitkiin kehitysohjelmiin; Leadership Academy -kehitysohjelmaan, VIA Certification -ohjelmaan sekä Senior Leadership in Action -kehitysohjelmaan, joka toteutetaan yhdessä Harvard Business Schoolin ja IMD:n kanssa.