Piia Heikkilä

vanhempi konsultti
Email: piia.heikkila (a) viagroup.fi
GSM: +358 (0)40 548 3480

Piia Heikkilällä on 20 vuoden työkokemus henkilöstöjohdon tehtävistä eri toimialoilla. Hän on valmentamisen, henkilöstön kehittämisen, johtamisen kehittämisen ja palkitsemisen HR-ammattilainen. Hän on toiminut henkilöstöjohtajana IT- ja finanssialalla 15 vuotta ja konsernin johtoryhmän jäsenenä 8 vuotta. Esimiestyöstä hänellä on 18 vuoden kokemus.

Piia Heikkilä on valmistunut KTM:ksi Helsingin Kauppakorkeakoulusta vuonna 1990 pääaineenaan johtaminen. Vuosina 2013-2014 Piia suoritti työn ohella EMBA-tutkinnon Aalto University Executive Educationissa. Tutkinto sisälsi intensiiviviikot Harvardissa ja Stanfordissa. Sen lisäksi hän on suorittanut intensiivikurssit strategisesta leadershipistä Oxford Universityn Said Business Schoolissa.

Hänellä on pitkä kokemus asiantuntijaorganisaation johtamisesta ja HR-työstä. Hänellä on ollut merkittävä rooli useissa isoissa muutosprosesseissa. Piia on työskennellyt HR-tehtävissä myös kirjapainoalalla ja terästukkukaupan alalla sekä kansainvälisen koulun opetustehtävissä Saudi Arabiassa. Hän on ollut vierailevana luennoitsijana Aalto Yliopiston tuotantotalouden laitoksella vuodesta 2007 lähtien. Mentorina Piia on toiminut yli viiden vuoden ajan.

Harrastuksena ranskan kieli ja kulttuuri, liikunta ja pianon soitto.