Päivi Ainasoja

vanhempi konsultti
Email: paivi.ainasoja (a) viagroup.fi
GSM: +358 (0)44 516 6199

Päivi Ainasojalla on yli 20 vuoden työkokemus henkilöstön ja organisaation kyvykkyyden kehittämistehtävistä ICT ja koulutus toimialoilla. Hän on valmentamisen, henkilöstön kehittämisen, organisaatioiden kehittämisen ja osaamisen kehittämisen ammattilainen. Hän on toiminut johtajana, esimiehenä ja liiketoimintayksikön johtoryhmän jäsenenä kansainvälisessä toimintaympäristössä 10 vuotta ja konsultointiyrittäjänä kolmen vuoden ajan.

Päivi Ainasoja on valmistunut KTM:ksi ja henkilöstöjohtamisen maisteriksi Vaasan yliopistosta vuonna 2012 pääaineenaan johtaminen ja organisaatiot. Vuonna 1994-2000 hän suoritti liiketalouden AMK-tutkinnon kansainvälisessä liiketoiminnassa. Hän on osallistunut moniin kansainvälisiin johtamisen intensiivivalmennuksiin vuosien 2001-2016 aikana.

Hänellä on pitkä kokemus kansainvälisen asiantuntijaorganisaation sekä strategisesta että operatiivisesta johtamisesta. Päivi on toiminut projektipäällikkönä ja muutosagenttina useissa isoissa organisaation muutos- ja integraatioprosesseissa. Hän on osallistunut globaalien kyvykkyyden kehittämisprosessien kehittämiseen ja toteuttamiseen. Ammatillisissa johtamisen tutkintokoulutuksissa hän on valmentanut esimiestyötä ja muutosjohtamista sekä yrityksissä fasilitoinut organisaatiokulttuurin kehittämisen työpajoja. Valmennusmenetelmistä Päivi taitaa niin luokkahuone, virtuaali kuin henkilökohtaisen valmennuksen menetelmät.

Vapaa-aikana Päivin löytää perheen parista mökiltä, lukemasta tai elokuvia katselemasta tai linnun laulua ja järven laineiden liplatusta kuuntelemasta.