Maija Isotalo

Operational Partner
Email: maija.isotalo (a) viagroup.fi
GSM: +358 (0)50 560 1980

Maija Isotalo on toiminut yritysjohdon ylemmissä johtotehtävissä ja konsernitason johtoryhmien jäsenenä yli 20 vuotta, näistä 9 vuotta pörssiyhtiössä. Hän on tehnyt menestyneen työuran tulosyksikön vetäjänä, jolla on laaja kokemus myynnin ja markkinoinnin vetovastuusta sekä asiantuntijaorganisaation johtamisesta. Hänellä on ollut merkittävä rooli useissa isoissa muutosprosesseissa.

Hän on aiemmin toiminut mm. New Business johtajana, asiakkuuksista ja myynnistä vastaavana johtajana, markkinoinnista ja myynnistä vastaavana johtajana, varatoimitusjohtajana mainos- ja markkinointialan yrityksissä sekä liiketoimintayksikön johtajana, levikkijohtajana ja markkinointipäällikkönä media- ja kustannusalalla. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus luovan toiminnan johtamisesta ja luovien ratkaisujen synnyttämisestä asiakkaiden monipuolisiin haasteisiin.

VIA Groupissa hän on erikoistunut johtoryhmien työskentelyn kehittämiseen, strategian implementointiin ja johtamisen ketteryyden kehittämiseen sekä Leadership brändin vahvistamiseen.

Hän kuuluu VIA Groupissa Tero J. Kauppisen tiimiin.

Maija Isotalo on valmistunut ekonomiksi Helsingin Kauppakorkeakoulusta vuonna 1980 pääaineenaan kansainvälinen markkinointi. Hän on käynyt LIFIM:n pitkän kurssin n:o 156, Leadership Academyn Leadership in Action -kehitysohjelman sekä Senior Leadership in Action -kehitysohjelman, jotka toteutetaan yhdessä Harvardin ja IMD:n kanssa. Hän on toiminut useaan otteeseen kommentaattorina ylimmälle johdolle tarkoitetussa VIA Leaders’ Forum konferensseissa.

Asiakasprojekteja: Elisa Oyj, Ensto, Felix Abba, Finpro, Fortum oyj, Kesko Oyj, Kokoomus, ProAgria, Sampo Pankki, Sokotel, Sponda Oyj

Harrastuksena talviurheilulajit, saaristolaiselämä ja matkustaminen.