Jari Rinne

Operational Partner
Email: jari.rinne (a) viagroup.fi
GSM: +358 (0)40 500 2345

Jari Rinne on toiminut 13 vuotta konsulttina VIA Groupissa. Hän toimii seniorikonsulttina erikoistumisalueenaan yritysten ja organisaatioiden strategian kehittäminen ja sen käytäntöön vienti.

Painopisteenä strategian kehittämisessä ovat ympäristön muutosanalyysien toteutus, yrityksen roolin markkinassa määritys, visiotavoitteiden, strategiavalintojen sekä liiketoimintamallien luominen. Strategian käytäntöön viennissä painopisteenä ovat suorituskyvyn johtaminen ja sen mittaaminen tuloskorttiohjauksineen, organisaatioiden muutosvalmennukset sekä johdon leadership-taitojen kehittäminen.

Toimialatuntemusta hänelle on kertynyt teknologiateollisuudesta, rakentamis- ja muoviteollisuudesta, energiateollisuudesta, pankkitoiminnasta, liikenne ja logistiikkatoimialalta, päivittäistavarakaupasta, ITC ja vakuutustoimialalta erilaisissa kehittämisprojekteissa.

Jari Rinne on suorittanut loppututkinnon Helsingin yliopistosta 1992. Hän on suorittanut VIA Senior Leadership in Action –kehitysohjelman (2008), joka toteutetaan yhdessä Harvard Business Schoolin ja IMD:n kanssa. Menossa olevan eMBA in Consulting –tutkinnon lopputyö käsittelee business coachingia. Mentoroinnin Monet Kasvot, v. 2000 (Kirja).