Ilpo Hanhisalo

vanhempi konsultti
Email: ilpo.hanhisalo (a) viagroup.fi
GSM: +358 (0)50 439 3044

Ilpo Hanhisalo toimii VIA Groupissa seniorikonsulttina ja hänellä on yhteensä kahdenkymmenen vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista ja sen johtamisesta Suomessa ja ulkomailla.

Hänellä on kokemusta pörssiyhtiön johtotehtävistä ja hän on toiminut eri kokoisten yritysten hallituksissa. Hän on johtanut menestyksekkäästi asiantuntijaorganisaatioita ja toiminut yrittäjänä. Hänellä on pitkä kansainvälisen liiketoiminnan kokemus.

Konsulttina hän on auttanut yrityksiä mm. strategioiden rakentamisessa ja niiden käytäntöön viennissä, yritysjärjestelyissä, rahoituksessa, operatiivisessa johtamisessa, myynnin ja markkinoinnin kehittämisessä, kansainvälistymisessä ja osaamisen kehittämisessä.

Hän on konsultoinut useita eri toimialoja mm. palvelut, ict, telecom, markkinointi, logistiikka, cleantech, energia, teollisuussuunnittelu, koulutus ja julkiset organisaatiot.

Ilpo Hanhisalo on suorittanut eMBA-tutkinnon Lappeenrannan teknisen yliopiston ja Haas Business Schoolin yhteisessä ohjelmassa sekä osallistunut johtamisohjelmiin Berkeleyn ja Columbian yliopistoissa USAssa. Lisäksi hän on kouluttautunut yritysten in-house -ohjelmissa hallitusosaamiseen ja strategisten kumppanuuksien johtamiseen yhteistyössä INSEADin kanssa.

Asiakasprojekteja mm.: Affecto Oyj, Nokia Oyj, NSN Oy, Sonera Oyj, Tamro Oyj, Etteplan Oyj, Fortum Oyj.

Harrastuksina monipuolinen liikunta ja yleisurheiluvalmennus.