Hannele Piispanen

vanhempi konsultti
Email: hannele.piispanen (a) viagroup.fi
GSM: +358 (0)500 214 563

Hannele Piispanen on toiminut yli kaksikymmentä vuotta konsulttina VIA Groupissa. Hän toimii seniorikonsulttina erikoistumisalueenaan yritysten ja organisaatioiden strategian kehittäminen ja sen käytäntöön vienti.

Painopisteenä strategian kehittämisessä ja sen johdettavaksi tekemisessä ovat liiketoimintamallien ja strategiasta johdettujen mittareiden luominen sekä suorituskyvyn johtaminen tuloskorttiohjauksineen. Lisäksi hän panostaa organisaatioiden muutosvalmennuksien sekä johdon leadership-taitojen kehittämiseen. Hän on toiminut myös Leadership Academyn kehitysohjelman VIA Leadership in Action (LA) ohjelmajohtajana.

Toimialatuntemusta on kertynyt tukkukaupan, konepaja- ja kaivosteollisuuden, hotelli-, ravintola- ja kosmetiikkatoimialan sekä keraamisen laattateollisuuden ja graafisen teollisuuden kehittämisprojekteissa.

Hannele Piispanen on suorittanut loppututkinnot Century Universityssa New Mexicossa 1995 (MBA) ja Helsingin liiketalouden ammattikorkeakoulussa 1977 (BBA), eMBA in Consulting -tutkinto valmistui vuonna 2009 professori Asko Miettisen (Tampereen teknillinen yliopisto) johdolla. Hän on osallistunut sekä Leadership in Action että Senior Leadership in Action -kehitysohjelmaan, jotka toteutetaan yhdessä Harvard Business Schoolin ja IMD:n kanssa.

Referenssejä viime vuosilta: Teknologiateollisuus ry:n jäsenyrityksistä toimitusjohtaja Tuomas Pere, Pintos Oy, toimitusjohtaja Pertti Lemettinen, Levypyörä Oy, hallituksen puheenjohtaja Antti Zitting Sacotec-Yhtiöt, toimitusjohtaja Eero Mäkinen, Trafomic Oy, toimitusjohtaja Jussi Aro, Purso Oy, toimitusjohtaja Raimo Kivioja, Nakkila Group, toimitusjohtaja Kari Sorjonen, Tasowheel Group Oy, toimitusjohtaja Tapio Manner, Mannerin Konepaja Oy ja toimitusjohtaja Antti Poussa FennoSteel Oy. Suuremmista yrityksistä johtaja Christian Rönnholm, Wärtsilä Oy sekä johtaja Elina Pyykkö Sandvik Mining and Construction Oy.