Sanottua

Parempi johtaminen luo kilpailuedun.

Tero Kauppinen, CEO, VIA Group

VIA Executive Leadership in Action

Uusi älykäs tapa nostaa johtamisen tasoa

Ylimmässä johdossa ei riitä enää oman johtamisen kehittäminen. On pystyttävä näkemään asiat myös johtamisen johtamisen näkökulmasta; miten saadaan kaikki organisaation johtajat ja esimiehet orkestroitua soittamaan samaa sävelmää.

ELA:n idea pähkinän kuoressa
VIA Executive Leadership in Action (ELA) on parhaiden yritysten viisas ratkaisu tulevien tai jo ylimmässä johdossa toimivien johtajien kehittämiseksi. Työstettävä aineisto on lähettävän organisaation omaa. Ohjelmaan osallistuva 4-6 hengen ryhmä tekee siitä konkreettisen liiketoimintaa, organisaatiota ja ennen kaikkea johtamista kehittävän suunnitelman ja esittelee sen valitulle ylimmän johdon ryhmälle tai hallitukselle. Casessa on paljon liossa; tämä takaa osallistujien motivaation ja täyden panoksen. Tukena ryhmällä on VIA Groupin kokeneet resurssit, työkalut ja osaaminen sekä maailman eturivin gurut ideoineen livenä ja videolta.

Kuusi rataa läpi ohjelman liittää jaksot kokonaisuudeksi
VIA Executive Leadership in Action (ELA) -ohjelmaa kantaa kuusi rataa (tracks), jotka antavat luonteen ohjelmalle ja saavat sisällön elämään ja konkretisoitumaan. Kaikkia kuutta rataa sovelletaan eri jaksoilla. Jaksot muodostavat neljä osakokonaisuutta eli casea, jotka konkretisoivat soveltamisen toiminnaksi.

ELA on haastava kokonaisuus, joka laajentaa näkemyksen ja antaa uudet työkalut ja vie ne käytäntöön. Se laajentaa koke-muksia ja näkemystä, kun osallistujat arvioivat muiden osallistu-vien yritysten kehitysehdotuksia.

Lue lisää esitteestä >>

Kysymyksiä? Soita p. 020 740 2800 tai lähetä viesti info@viagroup.fi

 

Palvelumme