Palvelumme

Sanottua

”Strategia ei ole mitään monimutkaista, mutta toimivan strategian luominen vaatii näkemystä ja arjen yläpuolelle nousemista. VIA Groupin kurssilla jokaisen kurssilaisen johtamisen tavoitteet olivat aina tärkeämpiä kuin itse välineiden käytön oikeaoppisuus. Ellen olisi osallistunut kurssille, olisi jäänyt myös monta tärkeää tuttavuutta solmimatta.”

Teija Ojankoski, Toimitusjohtaja, VAV Asunnot Oy

VIA Public Administration Leadership in Action

VIA Public Administration Leadership in Action (PALS) on julkishallinnon johtamisohjelma, joka kehittää ja valmentaa johtajia kohtaamaan tulevaisuuden haasteet, tarttumaan mahdollisuuksiin ja johdattamaan oman organisaationsa onnistumisiin. PALS ei ole pelkästään koulutusohjelma. Se on konkreettinen, osanottajan vastuualueen sekä strateginen että operatiivinen kehitysohjelma.

Runsaan vuoden kestävä ohjelma on vahva panostus osallistujaan ja hänen organisaatioonsa. Ohjelma on suunniteltu niin, että kiireinen johtaja pystyy sen toteuttamaan työnsä liikaa häiriintymättä. Osallistujan on varattava kaikkiaan noin 14 – 16 päivää vuodesta omien taitojensa ja vastuualueensa kehittämiseen ja ohjelman täyden hyödyn saamiseen.

Ohjelma vastaa julkishallinnon johtamishaasteisiin

Julkishallinnon organisaatiot ovat erikokoisia, usein monialaisia ja laajojen kansalaisryhmien elämään välittömästi vaikuttavia toimijoita. Julkishallinnon johtamisprosessi on erittäin haastava, monisäikeinen ja vaikeakin. Toimintaorganisaatiota ohjaavat poliittinen päätöksenteko ja siihen vaikuttaa erilaisten kansalaistahojen harjoittama arviointi.

Ansaitsemme yhteisille resursseillemme mahdollisimman tehokkaan johtamisen.

Julkisten resurssien tehokkaan käytön kannalta julkishallinnon organisaatioiden johtaminen on avainasemassa, kun halutaan luoda uusia toimintamalleja ja saavuttaa yhteisön rajallisilla resursseilla aikaisempaa parempia lopputuloksia.

Kenelle Public Administration in Action -ohjelma on tarkoitettu? 

Julkishallinnon johtamisen kehitysohjelma, VIA Public Administration Leadership in Action, PALS, on tarkoitettu kuntien, valtionhallinnon, kuntayhtymien, liikelaitosten ja julkishallintoa lähellä olevien tai julkishallintoa palvelevien yritysten johtajille.

Ohjelmat ovat vakiinnuttaneet asemansa julkishallinnon johdon ja keskijohdon julkisina ohjelmina, joihin organisaatiot voivat lähettää johtajiaan syventämään näkemystään johtamisesta. Erityisesti kaupunkien johtohenkilöt ovat ottaneet ohjelmat omakseen.

Ohjelman kouluttajina toimivat VIA Groupin kokeneimmat konsultit, mutta käytämme myös joihinkin teemoihin kotimaisia ja kansainvälisiä huippualustajia.

PALS-ohjelman hinta: 10 800 € + ALV.

Lue lisää ja lataa esite tästä >>

Lisätiedot: Reijo Kaikkonen p. 040 544 0791


”Onnistunut johtamiskoulutusohjelma, jonka avulla pystyin soveltamaan uusia oppeja omassa organisaatiossa. Johtamisosaamiseni kehittyi ja pystyn nyt paremmin huomioimaan henkilöstön mukaan ottamisen organisaation strategioiden ja tavoitteiden asetannassa sekä läpiviennissä.”

Matti Matinheikki, Yhdyskuntajohtaja, Oulun kaupunki Tekninen keskus


”Strategia ei ole mitään monimutkaista, mutta toimivan strategian luominen vaatii näkemystä ja arjen yläpuolelle nousemista. VIA Groupin kurssilla jokaisen kurssilaisen johtamisen tavoitteet olivat aina tärkeämpiä kuin itse välineiden käytön oikeaoppisuus. Irti omasta työarjesta muiden kurssilaisten ja ammattitaitoisten valmentajien kanssa, oman yrityksen tavoitteet ja johtamisen haasteet näki kirkkaammin. Erityisesti se, että näki myös ne ikävät haasteet ja rohkeasti tarttui niihin, on lopulta tuonut parhaat onnistumisen tunteet omassa työssä. Ellen olisi osallistunut kurssille, olisi jäänyt myös monta tärkeää tuttavuutta solmimatta.”
Teija Ojankoski, Toimitusjohtaja, VAV Asunnot Oy

Ilmoittautuminen:

Nimi

Organisaatio

Tehtävä organisaatiossa

Sähköposti

Puhelinnumero

Laskutusosoite

Postinumero

Postitoimipaikka