Palvelumme

Johdon koulutus ja johtamiskoulutus

VIA Leadership Academy – kansainvälistä huippuosaamista

VIA Leadership Academyn tarjoama kokonaisuus on ainutlaatuinen. Muualta ei löydy Akatemian kaltaista osallistujan tarpeiden ja mitattujen kehitysvaateiden ympärille räätälöityvää johtamisen kehityskokemusta, joka kattaa kaikki esimiestasot. Akatemian ainutlaatuinen kokonaisuus luo uudistumis- ja kilpailuylivoimaa.

VIA Leadership Academy on Suomen suurin yksityinen johtamisen kehittämisinstituutti. Olemme toteuttaneet 20 vuoden aikana yli 350 pitkäaikaista koulutus- ja kehitysohjelmaa sekä yrityksille että julkishallinnolle.

Vahvuutemme perustuu ennen kaikkea ohjelmien yksilöllisyyteen ja käytännönläheisyyteen. Valtaosa tarjonnastamme on vuoden kestäviä ohjelmia, joiden keskeisenä osana ovat osallistujan omat työtehtävät ja haasteet. Jokainen pääsee tekemään oman Business Casensa. Vuoden mittaisten kehitysohjelmien kehityshankkeet on mahdollista ohjata käytäntöön VIA Leadin avulla, joka on koko johtamisalueen kattava IT-ratkaisu, johtamisen 24/7 mahdollistava ja sen läpinäkyväksi tekevä työpöytä.

Kaikki alkaa Gasellijohtamisesta

Gasellijohtaminen on tarkoitettu leijonille, jotka haluavat gasellin ketteryyden. VIA Leadership Academyn pitkän ohjelman voi aloittaa joustavasti seitsemän kertaa vuodessa. Kaksipäiväinen Gasellijohtaminen (tutustu Gasellijohtamisen esitteeseen) on energisoiva alku johtajan kehitysmatkalle.

Kehitysfokuksen ja inspiroivan kokemuksen kautta käynnistetään osallistujan ja hänen vastuualueensa kehittäminen. Gasellijohtamisen jälkeen kukin osallistuja jatkaa omalla kehityspolullaan joko VIA Senior Leadership in Action (SLA), VIA Leadership in Action (LA) tai julkishallinnon johtajat VIA Public Administration Leadership in Action (PALS) -ohjelmissa.

Monipuolinen ohjelmatarjonta

VIA Leadership Academyn koulutus- ja kehitysohjelmat kattavat kaikki esimiestasot. Voit tutustua niihin tarkemmin oheisten linkkien kautta.

Tuoreinta tietoa ja parasta osaamista

Toimintaympäristön nopeat muutokset asettavat johtamiselle aivan uudenlaisia vaatimuksia. Monet yleisesti käytössä olevat toimintatavat ja työkalut eivät enää tuota yrityksille kilpailuetua.

VIA Leadership Academyn ohjelmissa käytetään viimeisimpiä tutkimustuloksia, kansainvälisesti testattuja työkaluja sekä ohjaajina alan huippukonsultteja ja -professoreita. Ohjelmat toteutetaan tiiviissä yhteistyössä mm. Harvard Business Schoolin, IMD:n, INSEADin, London Business Schoolin, Whartonin ja Berkeleyn yliopistojen professorien kanssa.

Henkilökohtaista valmennusta

Osallistujat saavat pienryhmäohjauksen lisäksi henkilökohtaista valmennusta ja mitattua palautetta. Useimpiin ohjelmiin sisältyy myös henkilökohtainen johtamisen työkalu VIA Lead, joka sisältää yli sata työkalua esimerkkeineen ja käyttöohjeineen.

Lataa esite tästä >>

Katso myös:
Liikkeenjohdon konsultointi
Yritysjärjestelyt

Löysitkö jonkun sinua tai yritystäsi kiinnostavan ohjelman? Pyydä sitä koskeva esite ja tutustu ohjelmaan syvemmin. Jos haluat opastusta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Ota yhteyttä