Sanottua

Parempi johtaminen luo kilpailuedun.

Tero Kauppinen, CEO, VIA Group

Voittava johtoryhmä

Johtaminen ei onnistu yksilösuorituksena

Paraskaan toimitusjohtaja ei voi onnistua, jos hänen johtamisensa vaikutus katkeaa jo hänen ja johtoryhmän jäsenten välille. Sen vuoksi viisaat johtajat panostavat johtoryhmänsä kehittämiseen.

Johtaminen ei ole pelkästään johtajan aktiviteetteja. Se on strategisen fokuksen ja toiminnallisten prioriteettien ymmärryksen luomista. Selkeää päätöksenteon roolitusta. Innovaatioiden ja suoriutumisen oikean suhteen säätämistä ja informaation oikea-aikaisuutta.

Ihmisten johtaminen ei ole vain ihmisten johtamista. Se on kulttuurin vaalimista, palaute- ja palkkiojärjestelmien kehittämistä, dialogin onnistumista ja muutoksen johtamista.

Voittaminen lähtee johtöryhmästä
Tahto, ymmärrys ja niihin pohjautuvat valinnat eivät voi olla erilaisia toimitusjohtajalla ja hänen johtoryhmällään, jos tarkoituksena on voittaa. Johtoryhmä ei muutu tiimiksi sillä, että sitä aletaan kutsua johtotiimiksi. Muita parempi johtaminen ja sitä kautta onnistuminen ja liiketoiminnassa niin tärkeä voittaminen lähtevät liikkeelle johtoryhmästä. Hyvälle johtamiselle ei ole korviketta.

Laita johtoryhmä oikealle juoksuradalle
Johtoryhmät ovat yksilöitä, kuten johtajat ja organisaatiotkin. Samatkin ympäristömuutokset haastavat eri yritykset eri tavoin. Jokaisella johtoryhmällä on oma historiansa ja kulttuurinsa. On olemassa kuitenkin ”taisteluita, jotka on voitettava”, jotka jokainen johtoryhmä kohtaa. Rakenna näistä lähtökohdista voittava suunnitelma omalle johtoryhmällesi.

Lue lisää esitteestä >>

Pyydä keskustelua ja ehdotusta, mihin teidän johtoryhmässänne kannattaisi panostaa. Se ei maksa mitään, mutta vähintäänkin antaa ajattelemisen aihetta. Riski keskustelussa on pieni, mutta hyvin suunnatun ja toteutetun johtaryhmän kehittämisen tuotot investoinille voivat olla tähtitieteelliset. Teemme mielellämme perustellun ehdotuksen, josta on vaikea kieltäytyä.

Soita p. 020 740 2800 tai lähetä viesti info@viagroup.fi

 

Palvelumme