Sanottua

Parempi johtaminen luo kilpailuedun.

Tero Kauppinen, CEO, VIA Group

VIA Group kehityspartnerina

Johtamisen asiantuntija

VIA Groupin konsultointitapa korostaa johtajien roolia. Kehittämämme työkalut nostavat johtamisen mahdollisuudet uudelle tasolle. Leadership Academyn koulutus- ja kehitysohjelmat keskittyvät puolestaan osaamisen jalostamiseen.

Kokenut ja innovatiivinen

Konsulteillamme on yhteensä satoja vuosia konsultti- ja johtajakokemusta. Yrityksenä olemme toimineet yli 35 vuotta, mikä tekee meistä yhden maamme kokeneimmista konsulttiyrityksistä. Innovaatiomme ovat vientituotteita; olemme toteuttaneet niillä kehityshankkeita 30 maassa.

Kansainvälisin suomalainen

Olemme kansainvälisin konsulttiyritys Suomessa. Partneriverkostomme kautta asiakkaittemme palveluksessa on yli 50 toimistoa 35 maassa.

Kokonaisuudet hallitseva

Olemme alusta asti yhdistäneet konsultoinnin ja koulutuksen. Nyt kokonaisuus tarkoittaa strategian vahvaa kytkemistä toteutukseen, muutoksen tekemistä ja ihmisten sitoutumista siihen sekä monimuotoisen rakenteen hallintaa johtamisen IT-järjestelmillä. Konkreettisesti yhdistämme yrityksiä uudenlaisiksi kokonaisuuksiksi myös yrityskauppojen avulla.

Analyyttinen tutkija

Uskomme analyyttiseen ajatteluun ja tutkittuun tietoon. Olemme luoneet asiakkaidemme käyttöön lukuisia mittaus- ja tutkimuskonsepteja liittyen johtamiseen, asiakasuhteiden hallintaan sekä yritysten organisaatioiden toimintaan.

Haasteita rakastava

Kykenemme rakentamaan juuri sellaisen koulutus- ja kehitysohjelman, jonka organisaatiosi tarvitsee. Anna meille haaste – rakastamme niiden ratkaisemista.

Ota yhteyttä

VIA Group -esite

Palvelumme