Sanottua

VIA Groupin eMBA-ohjelma oli minulle erinomainen mahdollisuus syventää johtamiseen liittyvää osaamistani ja saadut opit olivat suoraan hyödynnettävissä nykyisessä työssäni.

 

Ohjelman joustavuus ja monipuolisuus sopivat minulle ihanteellisesti, sillä niiden johdosta pystyin suorittamaan ohjelman mahdollisimman tehokkaasti oman päivätyöni ohella.

Jarkko Pajarinen, LT, dosentti, toimialajohtaja, HUS

VIA Executive MBA

Sinulle personoitu johtamisen ohjelma

VIA eMBA tarjoaa neljä ylivoimatekijää:

Ohjelman globaalisuus & joustavuus

Ohjelmamme on tarkoitettu vaativissa johtotehtävissä toimiville. Opetussisällöt ovat kansainvälisen yhteistyön tulos ja voit tehdä opinnot joustavasti oman aikataulusi mukaan. Osa opinnoista on mahdollista tehdä digitaalisesti paikasta riippumatta. Opiskelu kestää 1-3 vuotta riippuen hyväksi luettavista opinnoista ja mahdollisuudestasi panostaa aikaasi opiskeluun. Ohjelman voi suorittaa suomen kielellä.

Todelliset caset & liiketoiminnan haasteet

Ohjelmamme avulla uudistat oman organisaatiosi liiketoimintaa. Ohjelmassa ei tutkita kuvitteellisia yrityksiä, vaan analysoidaan käytännössä testatuilla diagnoosityökaluilla sinun oman yrityksesi toimintaa. Lopputyössä rakennat vankat kehittämisehdotukset bisneksen jollekin osa-alueelle.

Toimivat ratkaisut sinun haasteisiisi

Kasvun johtaminen, tuottavuuden kehittäminen tai oman vastuualueen roolin kehittäminen organisaatiossa asettavat erilaisia vaateita johtamiselle. Ohjelma auttaa sinua löytämään toimivia ratkaisuja erilaisiin johtamishaasteisiin.

Henkilökohtainen kehittyminen johtajana

Ohjelma tukee kehittymistäsi excellent-tason johtajaksi. Ohjelman aikana saat vankan analyysin omasta tilanteestasi johtamistaitojesi ja jaksamisesi suhteen ja rakennat omien vahvuuksiesi kautta polun, jolla kehittyä yhä paremmaksi johtajaksi tasapainossa oman elämäsi kanssa.

Lue lisää ja lataa esite tästä >>

Kuinka toimia?

1. Voit hakea suoraan VIA eMBA-ohjelmaan, jolloin teemme sinulle opintosuunnitelman sen toteuttamiseksi.
2. Voit myös osallistua muihin VIA Academy-ohjelmiin ja jatkaa niistä VIA eMBA:aan.

Annamme mielellämme lisätietoja. Kysy myös organisaatiokohtaisia ratkaisuja.

Lisätiedot: Ritva Laakso-Manninen, ritva.laakso-manninen@viagroup.fi tai
p. 050 364 7839


Ilmoittautuminen VIA eMBA -ohjelmaan:

Nimi

Organisaatio

Tehtävä organisaatiossa

Sähköposti

Puhelinnumero

Laskutusosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

 

 

Palvelumme