VIA Performance Leadership in Action 35

VIA Performance Leadership in Action (PLA) -ohjelma kehittää esimiehiä strategian käytäntöön viennissä, työyhteisön toimivuuden varmistamisessa ja operatiivisen johtamisen osaamisessa. Johtoajatuksena on oman vastuualueen johtamisen systemaattinen kehittäminen ja muutoksen johtaminen.

VIA Performance Leadership in Action -kehitysohjelma on rakennettu sekä esimiehelle että vastuualuettaan vaikuttajan roolissa johtavalle asiantuntijalle. Olennaista on, että synnytät tuloksia johtamalla ihmisiä ympärilläsi toteuttaen organisaatiosi strategiaa. Tiimisi voi olla organisaatiosi sisäinen tiimi tai muodostua henkilöistä eri puolilta organisaatiotasi tai sen ulkopuolelta.

VIA Performance Leadership in Action -esite

PLA 35 aikataulu ja investointi

Lisätiedot: Reijo Kaikkonen p. 040 544 0791