Ajankohtaista

Uusia osaajia VIA Groupissa

Jari Mielonen, Pentti Janhunen ja Timo Bruns ovat aloittaneet liikeenjohdon konsultteina VIA Groupissa.

Jari Mielonen tulee vastaamaan asiakkuuksista ja strategioiden, organisaation, johtamisen ja tulosparannuksen kehittämisestä. Erikoisalallaan ICT-sektorissa hän vastaa teknologia-alustojen, kansainvälistymisten ja lisäarvomallinnuksen luomisesta. Johtamiskokemusta hänellä on Yhdysvalloista, Euroopasta ja Aasiasta.

Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa Soneran teknologiajohtajana sekä Digia Oyj:n ja SSH Oyj:n toimitusjohtajana. Lisäksi hän on ollut Singapore ICT Advisory Boardin ja Eqviteq Partners Technology Advisory Boardin jäsen. Tällä hetkellä hän on Hallitusammattilaiset ry:n jäsen. Lue lisää Jarista >>

Pentti Janhunen on toiminut yli 25 vuotta johtavassa asemassa energia- ja tukkukaupan aloilla. Hän on ollut toimitusjohtajana useissa energia-alan yrityksissä ja ollut perustamassa useita toimialan kehitykseen oleellisesti vaikuttaneita yrityksiä.

Konsulttina painopiste on laaja-alaisten muutosprojektien läpivienti; strategioiden muodostaminen sekä niistä käynnistyvät muutoshankkeet, joilla tavoitellaan toiminnan merkittävää tehostamista hyväksikäyttäen ICT:n mahdollisuuksia ja toiminnan uudelleenorganisointia. Lue lisää Pentistä >>

Timo Brunsilla on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisistä esimies- ja johtotehtävistä pääosin ICT-toimialalta. Hän on toiminut myynti-, markkinointi-, strategia- sekä tuotehallintatehtävissä mm. Symbianilla ja Opera Softwarella, ja omaa hallitus ja advisory board kokemusta useammasta yrityksestä. Hän on lisäksi toiminut johdon konsulttina kasvuyrityksille strategia, liiketoiminnan kehitys ja myynnin edistämisen aloilla sekä toiminut analyytikkona.

Timo Brunsilla on M.Sc. Human Computer Interaction Lontoon Yliopistosta, jossa erikoistuminen tietokoneiden ja ihmisten yhteensovittamiseen, sekä psykologian B.Sc, erikoistumisena neurotutkimus ja kognitiotiede. Lue lisää Timosta >>