Viimeisimmät blogimerkinnät

Leader's Blog

Ensimmäinen eMBA in Consulting

Aloittamamme eMBA in Consulting on ensimmäinen laatuaan Suomessa.

Kun toimintaympäristö muuttuu nykyistä vauhtia, on johtoa ja organisaatioita neuvovan konsultointitoiminnan pystyttävä kehittymään loikin eteenpäin. VIA Groupin koko konsulttijoukko aloitti 2,5-vuotisen urakan. Työn ohessa toteutettuna kokonainen akateeminen tutkinto on osoitus sitoutumisesta ammattiosaamiseen ja vakavuudesta, jolla ryhmä työhönsä suhtautuu.

eMBA in Consulting ohjelman johtajan toimii Tampereen Teknisen Yliopiston johtamisen professori Asko Miettinen, jolla itsellään on taustoja myös mm. Helsingin Kauppakorkeakoulusta, Harvardista ja Stanfordista. Hänellä on pitkä kokemus johdon kehittämisestä myös mm. Lifimistä, Jokosta ja monista organisaatiokohtaisista pitkistä kehitysohjelmista.

Ohjelman käynnistänyt kaksipäiväinen viikonloppujakso on ohi. Oli hienoa nähdä innostus ja oppimisen nälkä, joka ryhmästä oli aistittavissa. Konsulttina ei voi menestyä pidemmällä aikavälillä vain syömällä jo hankittua osaamispääomaa.

Oman lisäsävynsä ohjelmaan tuovat ne asiakasyritysten sisäiset konsultit ja kehitysjohtajat, jotka tulevat mukaan konsulttien joukkoon tekemään oman Executive Master of Business Administration in Consulting -tutkintonsa.

Tulevaisuudessa tällä palstalla varmasti palataan eMBA:n kokemuksiin ja löytyneisiin näkökulmiin.

 

Avainsanat: ,

Vastaukset

Vastaus kohteessa Ensimmäinen eMBA in Consulting

 1. bentleyw sanoo:

  Welcome to my blog ,
  I’m Bentley Werner.
  If you’ve ever been too tired and couldn’t finish a research paper , then you’ve come to the right place. I work with students in all areas of the writing process . I can also write the essay from start to finish.
  My career as a scholarly writer started during high school. After learning that I was very able in the field of academic writing, I decided to take it up as a profession.

  Skilled Academic Writer- Bentley- //www.mscn.org/]Mscn.org Corp

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *